Announcement

Collapse
No announcement yet.

What is not working, what is gone, and how to do different things.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Half Pint John
    replied
    Originally posted by Salinator View Post

    AGAIN!!!! It is a software issue that is awaiting the fix from the vendor. MOD's have no power in this issue. WE CANNOT DO ANYTHING ABOUT IT. The OWNER has to work it out with the VENDOR. We really would appreciate it if you and others STOP trying to imply it is a lack of interest by the Moderators.
    The List for me is a total mystery. Sometimes it works and the next time it doesn't. A coupe of time people have come off my list and I start seeing their post once again.

    Leave a comment:


  • At ease
    replied
    Originally posted by At ease View Post
    Anyone?.....anyone?

    Bueller?.....Bueller?

    https://www.youtube.com/watch?v=uhiCFdWeQfA

    See Emtos?

    I do have a sense of humour.

    You're just probably not astute enough to pick up on it.

    It would just be going over your head like a 747.




    Got it.

    Thank you Sal.

    Leave a comment:


  • Salinator
    replied
    It is EASIER than before. Just hit the film icon (next to the image icon) and insert URL. Don't trim the URL in any way.

    Leave a comment:


  • At ease
    replied
    Anyone?.....anyone?

    Bueller?.....Bueller?

    https://www.youtube.com/watch?v=uhiCFdWeQfA

    See Emtos?

    I do have a sense of humour.

    You're just probably not astute enough to pick up on it.

    It would just be going over your head like a 747.
    Last edited by At ease; 05 Sep 18, 09:19.

    Leave a comment:


  • At ease
    replied
    Could someone help me with this please?

    https://www.youtube.com/watch?v=9FJVxtTNjJk

    I don't know how to post youtube videos so that the post displays a "screenshot", rather than the link.

    It was easy under the old forum format, and I have seen it done with the new forum by some posters, but despite doing homework I can't get it to work.

    Leave a comment:


  • Half Pint John
    replied
    Ignore List, it had been working up until today. Today however one that I placed on it yesterday pops back up today. All in all the site is running very slow with some taking as long a 10 sec to pop up. Ohhhh, the good old days before we got this mess visited on us.

    Leave a comment:


  • Mountain Man
    replied
    Just tried to go to a new thread in the North America section and it wasn't there...or anywhere. "Clunky" doesn't even begin to describe this new format which routinely displays threads that aren't where they say they are.

    Note to Salinator: All you are doing by telling us the owners and the vendor are to blame is emphasizing the huge disconnect between those who use the forum and the "bosses" who obviously could care less whether it works well or not. What you fail to recognize is that we serfs have no way to reach the high and mighty.

    One thing is clear at this point: remembering back to prior discussions about pay-as-you-go, no one would pay to subscribe to a forum that has so many glitches built into it.

    And speaking of moderators, when are you going to get some to replace those you have lost? The children are totally out of control.

    Leave a comment:


  • Bwaha
    replied
    Originally posted by Tuebor View Post
    I've just noticed that all those that were on my ignore list (that was working) have popped up "in the clear" all of a sudden. Something new going on? Trolls destroy forums, and they are wrecking this one, so I hope the whole ignore feature gets fixed, and soon.
    So seconded. Either that or extend the ban penalty. These trolls are really out of control and are driving people away.

    Leave a comment:


  • Tuebor
    replied
    I've just noticed that all those that were on my ignore list (that was working) have popped up "in the clear" all of a sudden. Something new going on? Trolls destroy forums, and they are wrecking this one, so I hope the whole ignore feature gets fixed, and soon.

    Leave a comment:


  • G David Bock
    replied
    I see game reviews are still going into the "North Korea" subforum ....

    Leave a comment:


  • At ease
    replied
    Originally posted by G David Bock View Post
    So here's a glitch I'm wondering how to fix or deal with;
    I made a post and inserted a copied image, but when I tried to use the "enter" key to go to a fresh line under to add more text it wouldn't do that.
    Had to backtrack and place the extra text above the image ...
    This post is the example;
    https://forums.armchairgeneral.com/f...67#post5052867
    I am reasonably certain that I understand what you are referring to(ignore if I am not).

    I had similar difficulty in moving images until I became more familiar with the process needed.

    It is possible to move, within a post, the location of an image and post text after it.

    I did so recently in this post:

    https://forums.armchairgeneral.com/f...55#post5052055

    If you hover your cursor at the top of the image a four way arrow box(like a compass rose) will appear.

    "Left click" on the compass rose & hold.

    "Drag & Drop"(move) the image upwards a few lines(release left button).

    Type or insert extra text.

    Do the "Drag & Drop" procedure in reverse to the location where you actually want it to be.

    The new forum is rather "clunky" and frustrating in a number of different aspects, especially relating to making or editing new posts.

    It is like a car's gearbox where the clutch is out of adjustment, or the gearbox fluid is still cold, resulting in difficulty finding a gear.

    A "deft" touch needs to be acquired in order to get it to do what used to be easier.

    There also seems to be a time delay between releasing the mouse, and an actual change to the post occurring.

    Some women, I have found, also need that finesse in order for them to be accommodating.

    It is an acquired skill, not guaranteed to work in every situation.....like here(see the bold section of the following post - where I am complaining about the strange behaviour of the bold function itself) where I could not ultimately get the response I wanted:


    https://forums.armchairgeneral.com/f...50#post5051750
    Last edited by At ease; 05 Aug 18, 01:31.

    Leave a comment:


  • G David Bock
    replied
    So here's a glitch I'm wondering how to fix or deal with;
    I made a post and inserted a copied image, but when I tried to use the "enter" key to go to a fresh line under to add more text it wouldn't do that.
    Had to backtrack and place the extra text above the image ...
    This post is the example;
    https://forums.armchairgeneral.com/f...67#post5052867

    Leave a comment:


  • At ease
    replied
    I have just found that youtube links in a thread I started 3.5 years ago are no longer visible.

    https://forums.armchairgeneral.com/f...uality-viewing

    There is no problem with the actual content, viz:

    https://www.youtube.com/watch?v=Cy2xaW-d6jU

    https://www.youtube.com/watch?v=lyjVq0A3dYY


    .....Just the problem with the forum.

    I have to spend more time going back to find and replace them.

    Disappointing.

    Leave a comment:


  • Salinator
    replied
    Originally posted by Trung Si View Post

    Looks like the Mods don't seem to care, I am not big on the iggy list, but some people are not worth listening to, they play the same song in all their posts and I can name it before they play it, it's a waste of my time having to read it!
    AGAIN!!!! It is a software issue that is awaiting the fix from the vendor. MOD's have no power in this issue. WE CANNOT DO ANYTHING ABOUT IT. The OWNER has to work it out with the VENDOR. We really would appreciate it if you and others STOP trying to imply it is a lack of interest by the Moderators.

    Leave a comment:


  • Trung Si
    replied
    Originally posted by Snowshoveler View Post
    Any news when the ignore function is fully working again?
    Looks like the Mods don't seem to care, I am not big on the iggy list, but some people are not worth listening to, they play the same song in all their posts and I can name it before they play it, it's a waste of my time having to read it!

    Leave a comment:

Latest Topics

Collapse

Working...
X