Announcement

Collapse
No announcement yet.

13 Bucks for all 3 of Company of Heroes this weekend!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 13 Bucks for all 3 of Company of Heroes this weekend!

    http://store.steampowered.com/sub/1529/

    Hey I have seen hard sell, but this is something else

    I think it's a fairly good program or I wouldn't mention it. Ain't going to get any easier to afford it (unless next weekend they say it's free I suppose
    Life is change. Built models for decades.
    Not sure anyone here actually knows the real me.
    I didn't for a long time either.

  • #2
    Thanks Les!!
    If you can't set a good example, be a glaring warning.

    Comment


    • #3
      It may be an arcadey RTS but it's still a hell of alot of fun.

      Just to make it even more interesting, a team have released an Eastern Front mod which adds the Soviet union as a playable force.

      http://www.moddb.com/mods/coheastern-front

      I haven't re-installed CoH since getting a new rig so i've not tested this out, but it does look well made.

      http://easternfront.org/ - More info regarding added units and the Soviet doctrines.
      "My God, I wish we had the 9th Australian Division with us this morning."
      - Major General Freddie de Guingand, Chief of Staff, Allied Land-force Headquarters Europe, D-Day, 1944.

      Comment


      • #4
        I'm having real problems with lock ups and crashes with these games from Steam. I never had this problem using my cd version of the original.
        If you can't set a good example, be a glaring warning.

        Comment


        • #5
          That sucks, maybe I am glad I held off on it then.

          It's one of those cases where I wanted them, but more than likely it's the rabid collector in me wanting them.
          Life is change. Built models for decades.
          Not sure anyone here actually knows the real me.
          I didn't for a long time either.

          Comment


          • #6
            I figured for $12, what the hell. I recently flashed my bios so that could be the cause but I haven't had any problems with any other software.
            If you can't set a good example, be a glaring warning.

            Comment


            • #7
              Might just be a bad download too.
              Life is change. Built models for decades.
              Not sure anyone here actually knows the real me.
              I didn't for a long time either.

              Comment


              • #8
                I verified my local files and found one that was missing so I replaced it. Got to almost the end of my skirmish before it locked up on me. Before it would crash my entire comp or lock up with in the first 10 sec. I did have a multiplayer game go about 5 minutes before I crashed.
                If you can't set a good example, be a glaring warning.

                Comment


                • #9
                  Do you have an ATI graphics card?

                  I had a similar problem and there were was an issue with a graphics setting being too high. I chose a lower one and no problems.

                  Change shader quility from ultra to high and there are no crahses.
                  You can find that near the bottom of the page.

                  http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=114981

                  Comment


                  • #10
                    I'm running dual Nvidia 9400GT's at the game defaults. I'll check on the shader quality. Thanks!!
                    If you can't set a good example, be a glaring warning.

                    Comment


                    • #11
                      What are the rest of the specifications of your computer? OS, CPU and RAM.

                      I have a feeling that the SLI may be the problem but I am not too sure yet. Are you using the latest Nvidia drivers?

                      Here is the COH Troubleshooting forum:

                      http://forums.relicnews.com/forumdis...5&daysprune=-1

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Mackie View Post
                        What are the rest of the specifications of your computer? OS, CPU and RAM.

                        I have a feeling that the SLI may be the problem but I am not too sure yet. Are you using the latest Nvidia drivers?

                        Here is the COH Troubleshooting forum:

                        http://forums.relicnews.com/forumdis...5&daysprune=-1
                        Win XP, Athlon 64 X2 3800+, 4 GB RAM (physically at least).

                        The game ran fine previously with a lesser grade card and less RAM so maybe it's the SLI. I haven't had a chance to try playing with lower shader options yet.
                        If you can't set a good example, be a glaring warning.

                        Comment


                        • #13
                          I think I have narrowed it down to four possible issues:

                          a) The Nvidia drivers you have, have some issues with the game. Roll back to older ones

                          b) Your texture settings are too high. Apparently setting them to ultra is for DX10 only. I can't verify that as I haven't got COH installed at the moment.

                          c) An update from Relic has done something horribly wrong. If an update was even issued.

                          d) Possible SLI problem

                          http://community.companyofheroesgame...ums/topic/3085
                          Last edited by Mackie; 28 Jan 10, 10:14.

                          Comment

                          Latest Topics

                          Collapse

                          Working...
                          X